onsdag

SM i Speedvindsurfing 2018

Sista helgen i september arrangerar Torkelstorps Vindsurfingklubb som vanligt "SM" i speed. Alla TTVK medlemmar deltar kostnadsfritt och övriga betalar 100:-. Anmälan görs på plats, som vanligt är det en rätt inställd Locosys GPS av typ; Amaryllo, GT31 eller GW60 som är enda materialkravet för utom vilken vindsurfingutrustning som helst. 
Korvgrillning blir det också. Första reservhelg är 6-7 oktober ifall by-vindarna inte når upp till cirka 9-11 m/s i prognosen. 





Plats: Torkelstorp

Tid: 29-30/9 med första reservhelg 6-7/10. 

Samling och registering 8.00-9.00

Skepparmöte 9.00

Första start 9.30

Anmälan görs på plats.

Tävlingsform: 5x10 sekunder. Dvs snittfarten över 10 sekunder av 5 rundor per heat. Antal heat, tidslängd och banområde anslås vid skepparmötena och på den officiella anslagstavlan. Om det är vindprognos både lördag och söndag så seglar vi båda två dagarna.

I övrigt gäller de internationella tävlingsreglerna för Speedvindsurfing.

Priser delas ut till 1-10:e plats. 

Klasser: En öppen klass för alla. Om fler än två juniorer under 20 år eller två damer föranmäler sig till ordf@ttvk.se kommer vi även ha separata klasser för dem.

Godkända GPS:er: Locosys samtliga varianter t ex Amaryllo, GT31, GW60. Men se till att du testat att den är rätt inställd innan du tävlar. Filen ska kunna läsas i GPS Results.

På TTVK.se kan man senast torsdag den 27/9 respektive 4/10 se om tävlingen blir av på utsatta datum.

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar